Saunaroadtrip alkuhuumaa

Saunaroadtrip alkuhuumaa

Hellurei ja hellääkin hellemmät tunteet! Saunaroadtrip ja matka kohti Cadizia on alkanut. Tässä ensimmäisessä blogipostauksessa kerromme tietoa matkasta, matkustajista, sekä tarkoituksista.

Matkan tarkoituksena on tuoda Eurooppaan esille suomalaista saunakulttuuria. Kaksi Oulun ammattikorkeakoulun rakennusmestariopiskelijaa lähtee auton peräkärryyn rakennetun saunan kanssa kiertämään läntistä Eurooppaa samalla tutustuen paikallisiin ihmisiin ja heidän tarinoihinsa. Matkan aikana ihmiset pääsevät vapaasti kylpemään saunassa, sekä viettämään aikaa kanssamme.

Matkalaiset: Samuli Keisu ja Oskari Mäntykenttä

Samuli Oskarin sanoin: “Samuli on urheilullinen ja hyväsydäminen triathlon-mies, joka on rakentamisen ja uusien rakennusteknisten ideoiden suhteen virtuoosi. Vaikka koskaan en ole nähnyt miestä suuttuneena, saattaa sekin roadtripin aikana lukuisten mutkien summana tapahtua. Tutustuin Samuliin ensimmäisenä koulupäivänä ammattikorkeakoulussa ja meistä tuli kaverit sinä samaisena päivänä. Huumorintajuinen sälli, jolle on helppo jutella sukulaisens, ystävänä, asiakkaana, tai ohikulkijana”

Oskari Samulin sanoin: Ehkäpä spontaanein ja huumorintajuisin kaveri, jonka tunnen. Oselta löytyy sana joka paikkaan ja tarvittaessa laulukin luonnistuu. Viikon tuntemisen jälkeen hoksasin, että jos Osea ei kiinnosta, niin silloin se ei kiinnosta, mutta huomasin , että jos jokin häntä kiinnostaa, niin silloin tapahtuu ihmeitä sekä jälkeä syntyy. Monitaitoinen seuramies, joka asuu kymmenen vuoden päästä joko veneen alla, tai kartanossa.”

Aloitimme roadtripin lauantaina 15.8 Rovaniemeltä, jossa pelasimme beachvolleytä ja saunoimme paikallisten lentopallotyttöjen kanssa. Matka jatkui 19.8 Tornion keskustassa, jossa Torniojoen kylmyys tuli myös testattua. Tänään 20.8 matkan varsinainen osuus alkoi, kun Oulussa kävimme kahdessa lehtihaastattelussa, lämmitimme saunan, sekä lopulta starttasimme matkan Jyväskylää kohti. Jyväskylästä matkamme jatkuu Helsinkiin, josta laivalla suuntaamme rakkaaseen naapuriimme Ruotsiin.

Reitti:

Ruotsi-Norja-Tanska-Saksa-Hollanti-Belgia-Luxemburg-Ranska-Portugali-Espanja

Lähdemme reissuun spontaanein ja avoimin mielin, reitti saattaa vielä muuttua. Ideoita, kutsuja, kuvia, viestejä, saunojia yms. otetaan vastaan. Seuraa matkaamme täällä, Keisuksen Facebook-sivuilla osoitteessa www.facebook.com/keisus

Saunaroadtripin alkuhuumaa

Saunaroadtripin alkuhuumaa