Kärrysaunat

Miksi siirrettävä sauna?

Liikuteltavilla saunoilla on useita eri nimityksiä, muun muassa kärrysauna, saunavaunu, siirrettävä sauna, mobiilisauna. Suomessa siirrettävät saunat ja paljut ovat lisänneet huomattavasti suosiotaan viimeisten vuosien aikana, sillä valmistajiakin on useita. Liikuteltavuudella pyritään välttämään saunarakentamista koskevat hankalat lupa-asiat. Siirrettäviä saunoja käytetään usein omakotitalon tai vapaa-ajan asunnon pihalla, myös matkailijoiden keskuudessa kärrysaunat ovat yleistyneet. Saunavaunut on helppo siirtää vesistöjen lähettyville  ja tulvavesien aikaan sen saa helposti pois rannalta ilman rakenteen kastumista.

Kärrysauna 4-8 henkilölle

IMG_1387 (Large)

IMG_1335 (Large)

 

 

 

 

Pukuhuoneellinen kärrysauna 4-5 henkilölle. Hinta alkaen 8490€ ( sis.alv 24% )

Hinnat alkaen 7990€ (sis. alv 24%)

Myytävänä kärrysaunoja 4-8 henkilölle.

Saunat on rekisteröity hinattavaksi laitteeksi, jota ei tarvitse katsastaa vuosittain, liikennevakuutuksen vuosimaksu 20-40e.

Saunapaja löytyy Oulusta, jossa testilöylyt voi ottaa ennen ostopäätöstä. Saunoja myydään myös koko Euroopan alueelle, kuljetukset 2-4 kertaa vuodessa .

Saunassa on Harvian lasiluukullinen puukiuas ja Harvian vedenlämmitin, lisäksi ce-hyväksytty hormi. Saunat on rakennettu määräysten mukaisesti. Siirreltävyyden ansiosta rakennuslupaa ei tarvitse.

 

Soita ja kysy lisää! 040 562 5099